Donacions

Vols fer alguna donació?


A Can Roura valorem totes les donacions que ajudin a millorar la vida de les nostres persones ateses. Les donacions aniran destinades a projectes com:

  • A millorar les instal·lacions de Can Roura per a poder adaptar-les encara millor
  • Ajudar a les famílies més necessitades amb les mensualitats
  • Manteniment de les instal·lacions

Per a més informació contacta amb: Anna Rabadán

Tipologies de donacions

Material

Tens coses que ja no utilitzes? A Can Roura segur que les aprofitem! Acceptem: joguines, jocs, material esportiu, material de piscina, material sensorial, instruments, mobiliari, aparells electrònics, material de construcció, material de papereria, disfresses, etc. Donem-li un nou ús!

Lliure

Fes la teva donació quan vulguis i de la quantitat que puguis.


Per a famílies

Apadrina a una de les nostres persones ateses i ajuda a la seva família a poder afrontar les despeses que suposa tenir un familiar amb TEA o una altra discapacitat. La donació serà destinada a ajudar a la quota dels familiars a Can Roura. Tipologies de donacions per a famílies:

  • Mensual: les donacions seran mensuals.
  • Semestral: les donacions seran semestrals.
  • Anual: les donacions seran anuals.

Per a projectes

Ajuda’ns a finançar els projectes que facilitaran la teràpia, inclusió i qualitat de vida de les persones ateses a Can Roura. Les donacions seran d’un sol pagament i per projectes. Els donants rebran informació freqüent de l’evolució del projecte i de la seva utilitat una vegada finalitzat.
Mínim per donació: 100€ (es pot fraccionar el pagament fins a 6 mesos).

Projecte espai psicomotriu:

Espai on les persones ateses a Can Roura puguin desenvolupar i treballar les seves habilitats psicomotrius a més de poder gaudir de l’esport en un espai adaptat. Es tracta d’un espai tancat pensat per a ser utilitzat a l’estiu i a l’hivern.

Espai actual:

El nostre projecte: