Finançament

Finança un dels nostres projectes


A Can Roura estem en constant creixement, amb la mirada en el futur i en la millora dels nostres serveis. Valorem totes les donacions que ajudin a millorar la qualitat de vida de les nostres persones ateses. Si ets una empresa amb ganes de fer col·laboracions amb entitats socials, aquesta és
la teva oportunitat.

Per a més informació contacta amb: Anna Cayuela


Tipologies de donacions

Donació de material

Teniu material a l’empresa que ja no utilitzeu? A Can Roura segur que les aprofitem! Acceptem: joguines, jocs, material esportiu, material de piscina, material sensorial, instruments, mobiliari, aparells electrònics, material de construcció, material de papereria, disfresses, etc. Donem-li un nou ús!

Donació econòmica

Fes una aportació econòmica per a poder millorar la qualitat de vida de les persones ateses a Can Roura.
La donació serà destinada a ajudar a la quota dels familiars a Can Roura. També servirà per a millorar les
nostres instal·lacions.
Mínim de donació: 500€

Finança projectes:

Col·labora amb algun dels nostres projectes de manera econòmica, amb recursos humans voluntaris, amb material necessari, amb assessorament voluntari o qualsevol aportació que ens ajudi a assolir el nostre objectiu.


Projectes

Projecte espai psicomotriu:

Espai on les persones ateses a Can Roura puguin desenvolupar i treballar les seves habilitats psicomotrius a més de poder gaudir de l’esport en un espai adaptat. Es tracta d’un espai tancat pensat per ser utilitzat a l’estiu i a l’hivern.

Pressupost total: 65.000€
Donació mínima: 1.000€

Espai actual:

El nostre projecte: